Powrót do strony głównej Powrót do strony głównej opis urządzeń, patenty, 111,1,216,39 Jak skontaktować się z nami Moje konto, wcześniejsze zamówienia Koszyk, aktualne zamówienie współpraca z nami, sprzedaż hurtowa płatność przez PayPal
 









Numer konta
bankowego do wpłat:
49 1020 4955 0000 7402
0079 8975


Spośród wielu nagród i wyróżnień, ta ma dla nas szczególne znaczenie.
Czujemy się zaszczyceni, że jury konkursowe doceniło nasz najnowszy, innowacyjny pomysł mechanicznego i naturalnego zmiękczania mięsa.


Od 2001r. Firma Victor specjalizuje się w produkcji urządzeń służących do profesjonalnej obróbki mięsa. Nasze innowacyjne pomysły otrzymały wiele wyróżnień oraz nagród. Cieszą się również niesłabnącą popularnością wśród klientów. Z naszych urządzeń korzystają zarówno niewielkie lokale gastronomiczne, jak i duże restauracje, hotele, sklepy mięsne, stołówki i inne punkty żywienia zbiorowego. Nasze wieloletnie doświadczenie w branży oraz ciągle aktualizowana wiedza na temat wiodących rozwiązań na świecie pozwala nam na kompleksowe doradztwo. Z naszą pomocą fachowe wyposażenie gastronomii jest proste. W ciągłej sprzedaży posiadamy praktycznie wszystko, co niezbędne do profesjonalnej obróbki mięsa oraz jego przygotowania.

Tłuczek do mięsa, maszynka do naturalnego zmiękczania mięsa czy kotleciarka powinny się znaleźć w każdej restauracji i sklepie który w swoim menu posiada potrawy mięsne. Przyda się także profesjonalna ostrzałka do noży, dzięki której praca będzie sprawna i skuteczna. Naszym flagowym produktem, na który szczególnie pragniemy zwrócić Państwa uwagę, jest maszynka do zmiękczania mięsa naszej produkcji. Wyposażona w dużą ilość ostrzy która tworzy rozliczne nacięcia włókien mięsa bez ich miażdżenia. Takie działanie ma wiele zalet. Mięso staje się soczyste, kruche i jest znacznie łatwiej przyswajane przez organizm. Dodatkowo nie traci swoich soków, a marynaty wchłaniają się o 80% lepiej, niż kiedy wykorzystujemy inne rozwiązania. Zmiękczanie mięsa pozwala także na przyspieszenie samego procesu smażenia o około 50%, co ma szczególne znaczenie w przypadku lokali gastronomicznych, które każdego dnia odwiedza duża ilość klientów.

Nasze rozwiązania mają wpływ nie tylko na usprawnienie pracy kucharzy, ale także na zadowolenie osób odwiedzających restauracje i bary. Krótszy czas oczekiwania na potrawy zawsze przekłada się na postrzeganie lokalu w oczach klientów. Nie należy o tym zapominać. Decydując się na zakup produkowanych przez nas urządzeń, kupują więc Państwo de facto coś, co znacząco wpłynie na wiele stref funkcjonowania waszego biznesu. Maszynka do naturalnego zmiękczania mięsa oraz inne nasze produkty to zdecydowanie opłacalna inwestycja.




Victor-HOME jeden rząd, (17 nozy) Idealna dla starszych osób

cena brutto
45 00 PLN





Victor-ProChef (56 noży-4 rzędy noży) - tłuczek szefa kuchni

cena brutto
110 00 PLN





Victor-PROFI (3 rzędy noży, (51))

cena brutto
69 00 PLN





Victor-EasyChef (Trzy rzędy-45) NOWOŚĆ Zdejmowalna stopka, łatwiejsza w umyciu

nowość
cena brutto
72 00 PLN





Elektryczna kotleciarka MasterChef VMCEL 880 noży ZŁOTY MEDAL MTP

cena brutto
4290 00 PLN





Victor-ProChef deluxe (56 noży-4 rzędy noży), Wielofunkcyjny tłuczek szefa kuchni

cena brutto
120 00 PLN






Victor Profi Line
cena brutto
72 00 PLN






Ostrzałka do noży Victor
cena brutto
49 00 PLN






Victor-EasyChef (Trzy rzędy-45) NOWOŚĆ Zdejmowalna stopka, łatwiejsza w umyciu
cena brutto
72 00 PLN





Wszystkie nowości:

Maszynki do zmiękczania mięsa

Victor Profi Line

Victor-EasyChef (Trzy rzędy-45) NOWOŚĆ Zdejmowalna stopka, łatwiejsza w umyciu

Ostrzałki do noży

Ostrzałka do noży Victor
Victor International
Producent precyzyjnych
urządzeń do obróbki mięsa

e-mail: biuro@victorpro.pl
33-111 Tarnów - Koszyce Wielkie.
ul. Liściasta 3
tel./fax 14 620 1022, tel. 607 806 795
Nr konta: 49 1020 4955 0000 7402 0079 8975
regulamin sklepu VICTOR
ZOSTAŃ NASZYM DYSTRYBUTOREM - CENNIK HURTOWY